Χονδρική πώληση

Τα προϊόντα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες που συνεχώς εξελίσσονται σε ποικιλία γευστικών συνδυασμών.

  • Αποξηραμένα φύλλα στέβια, σε χύμα συσκευασία των 50γρ. ή ψιλοκομμένα σε ατομικά εμβαπτιζόμενα φακελάκια του 1γρ. (συνοδευόμενα από οδηγίες χρήσης και εκχύλισης)
  • Συνδυασμοί τσαγιών και βοτάνων, υψηλής ποιότητας, με Ελληνικά φύλλα στέβια (σε φακελάκια απλά ή φακελάκια πυραμίδες), ιδανικά για ξενοδοχεία, κέντρα ευεξίας και καφεστίαση.

Τα προϊόντα Stelvia είναι ιδανικά για μεταπώληση σε Φαρμακεία, Super Markets, Delicatessen, Bio & Organic Shops, ενώ διατίθενται και σε ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και κέντρα ευεξίας.


Ιδιότητες προϊόντων και σε ποιους απευθύνονται

Τα προϊόντα STELVIA, σε αντίθεση με τη κοινή στέβια του εμπορίου, αποτελούνται από 100% φυσικά φύλλα στέβια. Λόγω της φυσικής διαδικασίας αποξήρανσης, χωρίς τη χρήση μηχανημάτων, η σύσταση των φύλλων στέβια διατηρείται αναλλοίωτη έως και το τελικό προϊόν, προσδίδοντας όχι μόνο τις γλυκαντικές ιδιότητες του φυτού, αλλά και διατηρώντας τη θρεπτική του αξία.

Έτσι, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη γλυκύτητα στα αγαπημένα του ροφήματα με απόλυτα φυσικό τρόπο, ανάλογα με τον χρόνο εκχύλισης των φύλλων, διατηρώντας το ρόφημα υγιεινό και με μηδενικές θερμίδες.

Τα προϊόντα είναι ιδανικά για διαβητικούς, αθλητές, όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής ή είναι σε διατροφή, αλλά και για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν ένα φυσικό προϊόν που επιλέγουν οι ίδιοι το βαθμό γλυκύτητας του.


Πλεονεκτήματα συνεργασίας

  • Δυνατότητα κάλυψης παραγγελιών, ανεξαρτήτως μεγέθους, για Ελλάδα και Εξωτερικό, χωρίς καμία καθυστέρηση.
  • Δωρεάν προωθητικές ενέργειες γευστικής δοκιμής και δειγματοδιανομής των προϊόντων μας, εντός του χώρου σας.
  • Δωρεάν επιδαπέδιο stand για συνεργάτες που επιλέγουν όλους τους κωδικούς προϊόντων.
  • Δωρεάν επιτραπέζια stand για συνεργάτες με μικρότερες παραγγελίες.
  • Υψηλά ποσοστά κέρδους και η ανταγωνιστική τιμή.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής προϊόντων - 3 χρόνια
  • Διαφανείς συναλλαγές.


Συνεργαζόμενα e-Shop

Η συνεργασία μας
με τη The Health Lab

Οι καταξιωμένοι συνεργάτες της The Health Lab, σε συνεργασία με την Stelvia Hellas, είναι εδώ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή, τη γυμναστική, την υγεία, την ομορφιά, και το παιδί. Έμπειροι γιατροί, διαιτολόγοι, γυμναστές, αισθητικοί, παιδαγωγοί και ψυχολόγοι, ικανοί να απαντήσουν σε ό,τι χρειαστείτε.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Φόρμα επικοινωνίας