ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΡΤΑ
Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτας.
Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών εισπράξεων της Πειραιώς Paycenter.

Αντικαταβολή
Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (κόστος αντικαταβολής: 2€).
H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€+ΦΠΑ
– Για παραγγελίες από 500€+ΦΠΑ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

ΤΡΑΠΕΖΑ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο stelviahellas@gmail.com . Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθος:

Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN Λογαριασμού: GR44 0172 1150 0051 1509 7738 726
Δικαιούχος: ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη **Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε τέσσερις ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Τα μεταφορικά έξοδα είναι 4,00€ για όλη την Ελλάδα.
Για αγορές άνω των 25 €, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για την πορεία παράδοσης).
Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 – 3 εργάσιμες μέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο stelviahellas@gmail.com
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ενώ το κόστος επαναποστολής του είδους που τυχόν επιλέξετε για αντικατάσταση επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την Stelvia Hellas.

Eλαττωματικό προϊόν
Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η Stelvia Hellas θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο stelviahellas@gmail.com το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν, να φυλάξετε την απόδειξη και θα σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος.
Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.